Skyr, skyr, og mere skyr

Jeg er blevet ret vild med skyr til morgenmad (som resten af den halve befolkning ;) ). Jeg har efterhånden lavet det med alverdens frugttopping, men er stadig på kig efter nye lækre måder at bruge spise sin morgenmadsskyr på. Jeg havde i dag en bakke jordbær, der var blevet lidt halvslatne, så de skulle bruges straks. Inspireret af Louisa Lorang blev de smidt i blenderen med en omgang skyr. Desværre havde jeg ingen dadler på lager, men hele molevitten blev toppet med friske hindbær, lækre knasende nødder og revet chokolade. A’men er det ikke bare herligt?! :-D

Har du nogle gode forslag til hvordan man kan bruge skyr, så hører jeg meget gerne om det :)

About these ads
Dette indlæg blev udgivet i Morgenmad / brunch og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 Kommentarer til Skyr, skyr, og mere skyr

  1. Mia skriver:

    Skyr er så lækkert, og det mætter utrolig godt :-)
    Du kan desuden lave en ganske almindelig omgang pasta med pesto og grøntsager i. Hvor du først tilsætter pesto til den kogte pasta, derefter skyr så den bliver lækker og cremet. Til sidst vendes grøntsagerne let i, og du har en utrolig nem og enkelt aftensmad til de dage hvor man måske ikke har så meget i køleren, eller ret meget tid :-)

  2. Helt enig Mia. Det er virkelig lækkert. Men det kan også godt blive lidt for ensformigt i længden, hvis man ikke varierer det. God idé med at bruge det i pastaretter som erstatning for den fede fløde. Det må prøves en dag :)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s