Chokoladedrøm med moccatrøffel

This slideshow requires JavaScript.

En ekstra lækker bonus til det gode selskab.🙂

Ingredienser:

Bund:

  • 200 g hvedemel
  • 150 g mørk chokolade
  • 150 g smør
  • 75 g sukker
  • 3 æg
  • 1 tsk. bagepulver
  • 1 knsp. fint salt
  • 1,5 dl piskefløde

Mocca trøffel:

  • 200 g mørk chokolade
  • 2 dl piskefløde
  • 1 spsk. sukker
  • ½ dl varm stærk kaffe
  • 40 g blødt smør

Fremgangsmåde:

Bund:

  1. Smør en springform med smør og drys den med mel. Hæld overskydende mel væk.
  2. Hak chokoladen og smelt den over vandbad eller i mikroovnen.
  3. Bland mel, bagepulver og salt sammen og kom det i en skål.
  4. Pisk sukker og smør luftigt i en anden skål. Rør æggene i et ad gangen.
  5. Rør den smeltede chokolade og fløden i. Vend melblandingen i til sidst.
  6. Hæld dejen i formen.
  7. Bagetid: ca. 30 min i 160 grader forvarmet ovn. (varmluft 150 grader). Lad kagen køle helt af.

Mocca trøffel:

  1. Hak chokoladen fint og kom den i en skål. Kog fløde og sukker op og hæld det over chokoladen og rør til den er smeltet. Tilsæt kaffe. Lad blandingen køle af til den er lunken (ca. 37 grader) og rør smørret i.
  2. Fordel mocca trøflen over den bagte lage og lad den stivne i køleskabet i mindst 1 time.

Velbekomme🙂

Dette indlæg blev udgivet i Kager. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s