Varm chokolade med kanelskum

Efter nogle dejlige forårsdage i løbet af ugen, var det lidt trist med en så grå og kold weekend. I sådan et vejr har man mest af alt lyst til en dejlig hyggesøndag med noget lækkert at varme sig på. Og hvad er bedre og nemmere at lave end en kop varm chokolade? Denne version er med kanelskum. Det smager helt fantastisk og er stærkt vanedannende🙂

Ingredienser til 4-5 kopper:

  • 1/2 liter sødmælk
  • 100 g god mørk chokolade med et kakaoindhold på minimum 70%
  • 50 g rørsukker

Kanelskum:

  • 1,5 dl piskefløde
  • 1/2 tsk kanel
  • 1/2 tsk fint rørsukker

Fremgangsmåde:

  1. Pisk fløden til skum, og vend kanel og sukker i. Stil den på køl, til chokoladen er klar.
  2. Hak chokoladen let, kog mælken op, og kom chokoladen i sammen med sukker. Kog det hele til en tyk, let flydende masse.
  3. Server chokoladen varm med koldt kanelskum.

Velbekomme🙂

Dette indlæg blev udgivet i Drikke. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s