Amerikanske pandekager med blåbær

I dag bagte jeg disse lækre amerikanske pandekager. De er super gode – især med frisk frugt. Jeg anrettede dem denne gang med blåbær og lidt sirup, men de kan sagtens spises med andet frugt. Jordbær er f.eks. også et rigtig lækkert alternativ. Mums!😛
Pandekagerne, der er lækre og tykke, sætter prikken over i’et ved enhver brunch. De smager herligt og pynter samtidig på bordet🙂 Og så er de super nemme at lave og tager ingen tid.

Ingredienser: (ca. 16 stk.)

  • 150 g hvedemel
  • 2 spsk. rørsukker eller alm. sukker
  • 2 tsk. bagepulver
  • 1 knivspids salt
  • 2,5 dl kærnemælk
  • 1 æg
  • Smør til pensling

Tilbehør:

  • 200 g blåbær
  • 4 spsk. ahornsirup

Fremgangsmåde:

1. Kom mel, sukker, bagepulver og salt i en skål, og rør det sammen.

2. Tilsæt derefter kærnemælken lidt af gangen, og bliv ved med at røre til dejen er flydende. 

3. Rør til sidst ægget i. 

4. Steg pandekagerne gyldne på begge sider i lidt smør på en blinispande (alm. pande kan også bruges)

5. Anret pandekagerne med blåbær og ahornsirup.

Velbekomme🙂

Tip!
Lav evt. en stor portion og frys de resterende ned med mellemlægspapir imellem hver pandekage. Så er der lækre pandekager ved hånden, når du skal bruge igen. Pak dem ind i staniol og lun dem  i ovnen

Dette indlæg blev udgivet i Morgenmad / brunch. Bogmærk permalinket.

2 svar til Amerikanske pandekager med blåbær

  1. Pingback: Sunde amerikanske bananpandekager « Mad for galleriet

  2. Pingback: Sunde amerikanske bananpandekager « Mad for galleriet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s