Jordbærscones med vanilje

For et par dage siden havde Kvickly tilbud på kæmpe og lækre økologiske jordbær. Jeg var ikke ét sekund i tvivl om at jeg skulle eje nogle. Med dem, valgte jeg at lave disse herlige jordbærscones, som kan serveres til de hyggelige weekender i haven. Vejret er jo skønt, og lad os håbe på det bliver ved. ;-) 

Jeg ønsker jer alle en god forlænget weekend og glædelig Stor Bededag. :-) 

Ingredienser: (ca 16 stk.)

  • 8 dl. hvedemel
  • 1 tsk salt 
  • 4 tsk bagepulver
  • 2 tsk. vanilke
  • 100 g smør
  • 3 dl. jordbæryoghurt 
  • 200 g jordbær (hakket)

Fremgansmåde:

1. Start med at tænde ovnen på 250 grader

2. Bland mel, salt, bagepulver og vanilje i en skål. Tilsæt smør og ælt til en smuldret masse. 

3. Tilsæt yoghurt og jordbær og ælt dejen hurtigt sammen til en klæbrig dej. 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Form dejen til flere runde kager, med lidt mel på hånden. (Ca. 15 cm. i diameter) 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Bag midt i ovnen i ca. 12-15 minutter 

Velbekomme :-) 

Tip! Pensl evt. med mælk eller æg. De bliver ekstra gode med lidt citronsmør til

Dette indlæg blev udgivet i Brød og bagværk, Morgenmad / brunch og tagget , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s