Hjemmelavet tomatsalsa

Livet ville ikke være det samme uden salsa. Frisk, lækker, let, tilfredsstillende og fantastisk! De fleste har efterhånden vænnet sig til at salsa er noget man køber færdiglavet i supermarkedet, hvilket er et fint alternativ, hvis tiden er knap, men det er ikke ligeså sundt og lækkert som den hjemmelavet. Hjemmelavet salsa har en udsøgt friskhed og kan skræddersys til din helt egen. Salsa er fuld af sunde antioxidanter, og så længe du styrer mængden af salt du hælder i, er det en lækker og sund tilbehør til alverdens retter. 

God fornøjelse!🙂

Ingredienser: 

  • 3 hakkede tomater 
  • 1 hakket rødløg
  • 1 fed hvidløg
  • 1,5 spsk. hakket basilikum eller koriander
  • 1,5 spsk. hakket syltede agurker eller Jalapeños (kan undlades)
  • 1 spsk. olivenolie 
  • 1 tsk limesaft 
  • Chiliflager  – hakket (efter eget behov, kan også undlades) 
  • Salt og peber 

Fremgangsmåde:

  1. Sørg for at alle ingredienser er hakket. 
  2. Bland alle overstående ingredienser sammen i en blender, og smag til med salt og peber. Så enkelt er det.😉

Velbekomme🙂
Tip! For et bedre resultat, så blend ikke for meget så hele salsaen bliver most. 
Dette indlæg blev udgivet i Tilbehør og tagget , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Hjemmelavet tomatsalsa

  1. Pingback: Fyldt kyllingebryst med tomatsalsa og rød peber | Mad for Galleriet

  2. Mia siger:

    Ikke nok tomater i opskriften (synes jeg) min blev til løgmos😀 Selvom jeg puttede i, hvad der stod. Den bliver også bedre, hvis man skraber kernerne ud af tomaterne, så bliver den ikke så vandet.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s