Knækbrød med masser af kerner

Sund snack, ja tak!!! Der findes ikke noget bedre end lækker hjemmebagt knækbrød som et lille mellemmåltid. Jeg er blevet helt vild med knækbrød her for tiden og propper det i mig som aldrig før.

Jeg har både smagt og selv lavet mange forskellige slags knækbrød, men det er desværre ikke alle, der er lige gode. Men denne opskrift kan jeg varmt anbefalde. Opskriften giver sprøde og tynde knækbrød, som man kan nyde med lidt sødt eller salt på. 

Ingredienser:

  • 1 dl hørfrø 
  • 1 dl havregryn 
  • 1 dl sesamfrø 
  • 1 dl solsikkekerner
  • 1 dl græskerkerner
  • 1,5 dl hvedemel
  • 2 dl grovmel 
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt 
  • 1 dl. olie
  • 2 -2,5 dl vand 

Fremgangsmåde:

  1. Frø, kerner, mel, bagepulver og salt røres sammen. 
  2. Tilsæt vand og olie. Rør indtil dejen er jævn. 
  3. Rul dejen ud i et tyndt lag på et stykke bagepapir og skær den ud i firkanter eller hvad du nu har lyst til.
  4. Bages ved 200 grader i 25-30 minutter. 

Velbekomme :-) 

TIP! Skær knækbrødene ud i mindre stykker inden bagningen og få i stedet nogle lækre grov-kiks. 

Dette indlæg blev udgivet i Brød og bagværk. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s