Konkurrence: “En for alle, alle for lakrids!”

Sponsoreret indlæg

Jeg er rigtig glad for at kunne præsentere bloggens første konkurrence. Og det er noget af en lækker en af slagsen 😉 Konnerup & Co. har givet mig mulighed for at udlodde tre pakker af deres “eventylige lakrids” til en af mine søde læsere (konkurrencebetingelserne står nederst i indlægget). Jeg har selv smagt lidt på herlighederne, og må sige, at det er virkelig virkelig god lakrids. Konsistensen er fast og blød og smagen er godt sammensat.

De tre varianter der udlodes er den klassiske lakrids, salmiak lakrids og den lækre salmiak med chokolade. Du kan læse mere om varianterne her.

Konnerup & Co. på Sydfyn er et chocolaterie, der udover deres mange lækre chokoladevarianter netop nu har lanceret en række nye lakridsprodukter, heriblandt lakridspulver og lakridssirup, som jeg i den kommende tid vil give nogle bud på, hvordan man kan bruge i madlavningen. Det specielle ved Konnerup & Co.’s lakrids er, at den har et usædvanligt højt indhold af rålakrids (15-20%), hvilket gør smagsoplevelsen helt fortrinlig og vidner om den gode kvalitet. Jeg kunne sagtens finde på at give dem som f.eks. værtindegave også. Og så er det jo bare et ekstra plus, at prisen også er til at være med på for alle 🙂

For at være med i konkurrencen om disse tre pakker luksus lakrids fra Konnerup & Co. skal du like bloggen på Facebook (klik her!) og skrive en kommentar i indlægget om, hvordan du bruger eller kunne forestille dig at bruge lakrids i madlavningen. Konkurrencen slutter søndag d. 1/7 kl. 21.00.
 

Dette indlæg blev udgivet i Diverse og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

12 svar til Konkurrence: “En for alle, alle for lakrids!”

 1. Maria A siger:

  Fedt – det er SÅ lækkert!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at lave både cookies og også en marengslagkage med LÆKKER lakrids.
  Ej, der er så meget.. Kaffe, kakao, kager, desserter, is – jeg tror også, den ville kunne friske en lækker kålsalat op, f.eks. hvidkål med citronsaft, lakrids og soyamandler. (:

  Maria

 2. Camilla siger:

  Mhm lakrids! jeg elsker lakrids med stort E!

  For ikke så lang tid siden prøvede jeg en kold agurkesuppe med mynte, græsk yoghurt og et drys rå lakridspulver. Før det var smagt rynkede jeg lidt på næsen, da det lød lettere mystisk, men efter nærmere omtanke måtte jeg afprøve det. Det var SÅ godt og næsten himmelsk! Det gør jeg i hvertfald gerne igen, som en lille appetizer eller starter.

  God sommer herfra!

  Camilla / køkken kalaset

 3. Klidmoster siger:

  Oh la la…lækre sager. Jeg bruger lakrids til is, kage, desserter, salatdressinger og grillmarinader- har tonsvis af opskrifter liggende på bloggen 😉 Jeg ville elske at vinde de 3 labre slags lakrids ❤

 4. Bat-El siger:

  Konnerup og co’s lakrids med chokolade er virkelig god. Elsker at det er stærk lakrids.

 5. Simone Kimer Fogtmann siger:

  Mmmm! Jeg ville elske at bruge lakridsen i cookies, lige noget for mig. Eller evt. lakridssirup 🙂
  Der er i hvert fald ingen tvivl om at de tre poser ville forsvinde hurtigt, hvis de landede hos mig!

 6. Samir Khabtou siger:

  Cupcakes med citron glasur og lakridsstykker ovenpå ! bome lom!

 7. Pingback: Nem og lækker lakrids-chai | Mad for Galleriet

 8. Katrine Sand Hansen siger:

  Jeg har lige eksperimenteret med hjemmelavet koldskål med sød lakridssirup og jordbær. Det kan klart anbefales! 🙂

 9. Eva siger:

  Uhhhm chokolade muffins elelr Anissyltede pærer med lakridscreme:))

 10. Nora siger:

  Cupcakes med lakrids-icing er rigtig lækkert. Derudover kan man lave diverse desserter med med et tvist af lakridspulver/stykker.
  Rugbrød med masser af kerner og lakrids smager vildt godt.

 11. Nu er jeg faktisk ikke (og har aldrig været) super glad for lakrids. Når det så er sagt, synes jeg faktisk at det er rigtig lækkert med hvid chokolade og hindbær. Det er bare en kombination man aldrig går galt i byen med.

  Derudover har jeg en opskrift af Wassim Hallal på noget lækkert kalvekød med en lakridssauce, hvilket jeg synes lyder meget spændende, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at lave på et tidspunkt.

  Iøvrigt en fin blog du har her 🙂

 12. Jeg Kunne Forestille Mig Det Kunne Være Godt Til At Krydre Snaps Med Eller Måske Knust Og Blandet I En Glasur Til En Kage F.Eks. En Krydderkage ;o9

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s