Fyldt kyllingebryst med tomatsalsa og rød peber

Kylling er og forbliver en af mine ynglingsspiser til diverse grøntsags- og risretter. For et par uger siden valgte jeg at gøre det lidt anderledes end hvad jeg plejer, da jeg havde lidt hjemmelavet tomatsalta tilovers. Fyldte kyllingebryster med tomatsalsa går rigtig godt i spænd og er desuden rigtig nemt at stå og fumle med når tiden er knap. De blev serveret med salat, brunris og tomatsalsa.😛

Ingredienser: (3 personer)

Fremgangsmåde: 

  1. Kyllingebrysterne skæres op på midten – pas på du ikke skære igennem.
  2. Skær rød peber i strimler. 
  3. Kom tomatsalsaen i revnen på kyllingebrysterne sammen med rød peber. 
  4. Mariner kyllingebrysterne i lidt salt, peber og paprika. Luk revnen med evt. tandstikker. 
  5. Kom dem i et fad med bagepapir på, og steg dem i ovnen i 30 min. ved 175 grader. 
Velbekomme🙂
Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Hovedretter, Kylling og fjerkræ. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s