Sprød kylling med mandel-rasp

Jeg er normalt ikke den store fan af paneret kød, men den her mandel-rasp er virkelig lækker. Jeg brugte den til nogle kyllingefileter, og de blev virkelig gode og sprøde men en skøn smag, selvom de ikke var krydret så meget. Jeg kan virkelig anbefale jer, at prøve den🙂

Ingredienser til 4 personer:

  • 4 kyllingefileter
  • 50 g mandler
  • 1 lille spsk. sukker
  • 1 tsk. karry
  • 1 spsk. rugmel
  • salt og peber
  • 2 æg

Fremgangsmåde:

  1. Blend mandler, sukker, karry, rugmel, salt og peber i en kaffemølle eller minihakker.
  2. Fordel mandel-raspen på en flad tallerken.
  3. Pisk æggene sammen i en dyb tallerken.
  4. Vend kyllingefileterne i æggen og derefter i raspen, og steg dem på en pande med lidt fedtstof.

Servér med en lækker grøn salat.

Velbekomme🙂

 

Dette indlæg blev udgivet i Børnevenlige retter, Hovedretter, Kylling og fjerkræ og tagget , , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Sprød kylling med mandel-rasp

  1. Lasse siger:

    Jeg har prøvet denne opskrift, og den kan virkelig anbefales. Så tak for den.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s