Marokkansk gulerodssalat – version 2

Som nogle af jer nok kan huske, så postede jeg for noget tid siden opskriften på en marokkansk gulerodssalat. Dette her er så en anden måde at lave salaten på. Princippet og grund-ingredienserne er de samme. Denne her er dog også rigtig godt egnet som dip eller til at smøre på brød/rugbrød🙂

Ingredienser (4 personer):

  • 5 mellemstore gulerødder
  • 3 fed hvidløg
  • 1 håndfuld hakket persille
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 lille tsk. salt
  • 1/2 tsk. peber
  • 1/2 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. paprika

Fremgangsmåde:

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i halve. Skær midterkernen ud (det gøres nemmest ved vride kniven forsigtigt ind under kernen og langsomt rykke den ud).
  2. Skær gulerødderne i små tern.
  3. Kog gulerødder og hvidløg i en gryde i ca. 15-20 minutter til de er møre.
  4. Varm olien på en pande og tilføj de kogte gulerødder, hvidløg, persille samt krydderier.
  5. Rør ingredienserne sammen og mas forsigtigt gulerødderne. Fortsæt i ca. 15 minutter til gulerødderne er mast helt sammen med de resterende ingredienser.

Velbekomme🙂

Tip! Salaten kan serveres både varm og kold afhængig af årstid og humør.
Tip! Prøv også at tilsætte lidt chili til salaten og nyd på ristet rugbrød. Mmmm…🙂

Dette indlæg blev udgivet i Børnevenlige retter, Det marokkanske køkken, Salater, Tilbehør, Vegetar og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Marokkansk gulerodssalat – version 2

  1. Piskeriset siger:

    God idé – jeg ville nok bruge den i lun udgave som tilbehør til frokosten🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s