Sunde kyllingefrikadeller med grøntsager

Kyllingefrikadeller

Jeg elsker kyllingekød. Det er dejligt nemt at tilberede og smager fantastisk med en masse forskellige krydderier og grøntssager. Men jeg synes ofte, at kyllingefrikadeller bliver lidt kedelige, hvis der ikke er nogle grøntsager i. Så jeg kommer som regel altid nogle revet eller finthakkede grøntsager i og gerne en masse krydderurter, hvis man ligger inde med det. Alt kan bruges🙂 I dag blev opskriften som følger:

Ingredienser:

  • 400 g. hakket kyllingekød
  • 1 æg
  • En “bid” af et hvidkålshoved, snittet fint
  • 2 gulerødder, revet
  • 1 løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, presset
  • 2 spsk. ruggryn (havregryn kan også bruges)
  • 1/2 bundt persille, hakket
  • salt og peber
  • 2 tsk. paprika
  • 1 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. tørrede krydderurter

Fremgangsmåde:

  1. Bland det hele godt sammen og lad farsen hvile i ca. 15-20 min.
  2. Varm lidt rapsolie på panden og form farsen til frikadeller med en spiseske. Steg dem på panden til de er gennemstegte og gyldne på begge sider. Test gerne for at se, om de er helt gennemstegte.
  3. Serves varme og kan bruges til stort set hvilket som helst slags tilbehør, koldt som varmt.

Velbekomme🙂

Tip! Brug gerne andre grøntsager og krydderier. Prøv dig frem – Det kan næsten ikke gå galt med kyllingekød😉

Bloglovin

Dette indlæg blev udgivet i Børnevenlige retter, Hovedretter, Kylling og fjerkræ og tagget , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s