Verdens hurtigste pizza med spinat, laks og feta

Laksepizza

Når det skal gå lidt stærkt herhjemme, eller hvis vi ikke bare orker at skulle lave mad, ender vi tit med en pizza fra vores lokale pizza-sted. De laver nemlig nogle super gode pizzaer med fuldkornsbund og forskellige grøntsager. Selvom det er et fint alternativ på travle dage, er det altså ikke helt det samme som hjemmelavet pizza. Men hvem har tid til at stå og ælte og hæve på en travl hverdag? Så i dag prøvede jeg for første gang en mellemvej mellem købe-pizza og hjemmelavet. Jeg bestilte en en grov pizzabund med tomatsauce og lavede selv fyldet. Det tog virkelig ingen tid og blev super lækkert. Det er bestemt ikke sidste gang🙂

Ingredienser:

  • 1 grov pizzabund
  • 200 g spæd spinat
  • 300 g laks
  • 50 g feta
  • lidt olivenolie
  • Salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Varm olien på en pande og sauter spinaten indtil den falder sammen. Krydr med salt og peber.
  2. Når spinaten har samlet, lægges den til afdrypning i en sigte. Pres let, så du presser den overflødige væde væk.
  3. Fordel spinaten på pizzaen
  4. Skær laksen i tern, og fordel den over spinaten.
  5. Smuldr til sidst fetaen over og krydr evt. med salt og peber.
  6. Bag pizzaen færdig ved 220 grader til den er gylden på toppen (ca. 15 min.)
  7. Server med en god salat efter eget valg.

Laksepizza2

Velbekomme🙂

 

Bloglovin

Dette indlæg blev udgivet i Børnevenlige retter, Fisk / skaldyr, Frokost, Hovedretter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s