Sunde tunfrikadeller – nemt og hurtigt

Tunfrikadeller

Disse frikadeller er super lækre og saftige, og så er de enormt nemme at lave. Det bliver bestemt ikke sidste gang, de kommer på menuen🙂

Ingredienser:

  • 2 dåser tun
  • 2 spsk hytteost
  • 1 æg
  • 1 løg
  • 1 fed hvidløg
  • 1/2 tsk spidskommen
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk tørret timian
  • 1 cm revet frisk ingefær (eller stødt)
  • salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Hæld væden fra tundåserne og kom del tunkødet med en gaffel i en skål.
  2. Hak løg og hvidløg fint og tilsæt det sammen med de øvrige ingredienser til det bliver en nogenlunde fast fars.
  3. Varm lidt olie på en slip-let pande og form farsen til små frikadeller, som steges på panden på begge side (sørg for at frikadellerne er helt stegte på den ene side inden de vendes, så de ikke smuldrer)
  4. Serveres lune med en god salat

Velbekomme🙂

Tip! Opskriften kan nemt varies med forskellige krydderier og evt. revet grøntsager. 

Bloglovin

Dette indlæg blev udgivet i Børnevenlige retter, Fisk / skaldyr, Frokost, Hovedretter og tagget , , . Bogmærk permalinket.

2 svar til Sunde tunfrikadeller – nemt og hurtigt

  1. Cecilie siger:

    Hvor mange personer er opskriften til?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s