Nem salat med asparges og røde kidneybønner

Aspargessalat med kidbey bønner2
Det er asparges-sæson igen, så hvis I ikke allerede har været ude og få fingrene i disse lækre grønne stænger, skal I skynde jer, da sæsonen er ret kort. Jeg har tidligere skrevet lidt her om aspargesene og også postet nogle forskellige opskrifter, bl.a. denne lækre pastasalat og den klassiske aspargessuppe.

Her er endnu en enkel og lækker forårssalat, der egner sig godt udendørs også:

Ingredienser:

  • Salatblade efter eget valg
  • Et bundt asparges
  • 1 rødløg
  • 1 bakke cocktailtomater
  • 1 dåse røde kidneybønner (eller man kan udbløde og koge dem selv)
  • En simpel dressing af: olivenolie, citronsaft, salt og peber og evt. lidt sennep og/eller honning

Fremgangsmåde:

  1. Bræk enderne af aspargesene og bræk dem i mindre stykker. Kog dem ca. 2 min. i letsaltet vand og skyl dem efterfølgende i koldt vand i en sigte. 
  2. Skær resten af ingredienserne i mundrette stykker, hæld væden fra bønnerne og bland det hele sammen.
  3. Bland dressingen og hæld ud over.

Nemt og hurtigt! Og så er der også tid til at nyde det gode vejr, mens det er her.

Velbekomme🙂

 

Bloglovin

Dette indlæg blev udgivet i Frokost, Salater, Vegetar og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

Et svar til Nem salat med asparges og røde kidneybønner

  1. Nanna Freving siger:

    Mmmh hvor lækkert!!

    Jeg er ny blogger for Peepers, tjek den ud hvis du har lyst.
    Nanna Freving // http://www.nannafreving.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s