Low-carb burrito

Sund burrito
Dette er et sundt og meget mættende alternativ til den klassiske hvede-burrito. Og så tager det ingen tid at lave. Woop Woop🙂

Fyldet kan man variere, som man vil. Jeg brugte ovnbagte kyllingestrimler, agurk, tomat, avocado og godt med hjemmelavet dressing bestående af græsk yoghurt, sennep, lidt honning, salt og peber. Optur!

Ingredienser:

  • 2 hele æg og 1 æggehvide
  • 1/2 dl. soyamælk
  • 1 stor spsk. havreklid
  • Lidt salt og peber

Fremgangsmåde:

  1. Bland alle ingredienserne godt sammen.
  2. Varm en lille smule olie på en slip-let pande og hæld ægge-massen i.
  3. Lad pandekagen stivne inden den vendes på den anden side.
  4. Fordel fyldet og rul pandekagen sammen.

Velbekomme🙂

 

Bloglovin

Dette indlæg blev udgivet i Børnevenlige retter, Frokost, Hovedretter, Kylling og fjerkræ, Stop madspild og tagget , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s