Om bloggen

Velkommen til Mad for Galleriet 🙂

”Mad for Galleriet” er en madblog med forskellige mad- og kageopskrifter fra alle dele af verden. Der vil være alt fra eksotiske retter fra fjerne lande til gode gamle klassikere. Dog har jeg et specielt fokus på marokkansk mad, så jeg har derfor oprettet en særlig kategori med retter fra det marokkanske køkken. Men ellers lægger jeg en masse gode og nemme opskrifter og billeder ind af alle mulige andre lækre hverdagsretter, fristende desserter, gode tips samt skønne madoplevelser fra både Danmark og udlandet.

Jeg laver sjældent tidskrævende og besværlige retter med sjældne råvarer, da jeg går op i, at mad skal være enkelt, lækkert, sundt og ikke mindst tilgængeligt for alle. Opskrifterne er både mine egne eksperimenter, opskrifter jeg finder i bøger og blade (ofte med egne “justeringer”) samt opskrifter fra min familie og venner. Derudover giver jeg som regel også gode tips til alternative ingredienser, opbevaring m.v.

Jeg håber, at du vil blive inspireret til at prøve én eller flere af opskrifterne.

Skriv endelig en kommentar hvis du har spørgsmål, gode tips, ris eller ros. Eller send mig en mail på madforgalleriet@gmail.com

God fornøjelse og mange venlige hilsner,

Mad for Galleriet 


Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s