Spaghetti med grøntsagssovs

Der findes et hav af opskrifter på den perfekte spaghetti, og det her er bare endnu en opskrift på en velsmagende spaghetti. Der er ingen tvivl om, at det er en klassiker og god når det skal gå stærkt i køkkenet.

Ingredienser: (4 personer)

  • 400 gram økologisk fuldkornsspaghetti
  • 250 g oksekød
  • 2 guleroder
  • 1/2 rød peberfrugt
  • 1/2 gul peberfrugt
  • 1/2 grøn peberfrugt
  • 1/2 squash
  • Broccoli (efter eget behov)
  • Salt, peber, paprika, 1 tsk tørret oregano, 2 hvidløg, 1 løg, 1 spsk olivenolie, 1 dåse pastasauce med chili.

Fremgangsmåde:

  1. Kom spaghettien i en gryde med rigeligt vand og 2 tsk salt og 1,5 spsk olie, og kog dem efter anvisningen på pakken.
  2. Imens spaghettien koger: Tilsæt kød på en pande og brun det under omrøring. Hak løg, hvidløg og resten af grøntsagerne, og svits det hele på panden. Tilsæt salt og peber og de øvrige krydderier.
  3. Tilsæt pastasauce og et halv glas vand. Lad det hele stege i ca 5-10 minutter, men gerne flere minutter
  4. Smag til med salt og peber.
Server med parmesan på toppen og brød til. 😛
Velbekomme 🙂
Tip! Retten kan justeres med mængden af grøntsagerne og krydderier efter behag. Tilsæt lidt reven citronskal.
Dette indlæg blev udgivet i Hovedretter og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

6 svar til Spaghetti med grøntsagssovs

  1. Nadia siger:

    Mmm det var godt nok ment og lækkert at lave. 🙂

  2. conny siger:

    Jeg har netop en rest broccoli, og forresten også en peberfrugt, så det må vist blive vores fredagsmad i dag.
    Jeg glæder mig til at følge med i din blog med de flotte billeder – fandt dig via “Det skal smage af noget”.
    God weekend.

    • Hej Conny.

      Velkommen til. 🙂 1000 tak, dejligt at du skriver en kommentar herinde 🙂 Og tak for dine søde ord. Jeg vil glæde mig til at høre om hvordan din spaghetti er blevet. 🙂
      Kh Mad for Galleriet

      • conny siger:

        Den blev rigtig god (og det blev lørdagsmad i stedet) – og også rost af medspiseren. Det bedste er, at der en rest til mandag (i morgen har jeg fået at vide, at mor ikke skal lave mad på mors dag 🙂 )

  3. Det lyder herligt, Conny. 🙂 Jeg håber du blev forkælet på mors dag ❤

  4. Pingback: Squash bolognese | Mad for Galleriet

Skriv en kommentar